inkl.momsexkl.moms
Välj en sida

KOMPLETTASLÄPVAGNSDÄCK

MED FÄRDIGMONTERADE PÅ FÄLGAR

TILL TILL ALLA VAGNAR

 

Oavsett märke på din släpvagn kan du hos oss på WT Trailer beställa släpvagnsdäck med kompletta däck med fälgar. Vi levererar direkt hem till din dörr. Att köra säkert både på vinter och sommar med din släpvagn är av vikt för din säkerhet för att inte tala om, för att slippa dryga böter. Vi på WT Trailer gillar enkelheten därför säljer vi alla våra däck med fälg och hjul. Enklare att byta. Säkrare att köra och din uppsättning håller betydligt längre. Våra däck med fälgar passar till alla släpvagnsmodeller och vi har även reservdelar som passar till bland annat: Brederup, Fogelsta, Boro, Tema, Variant, Tiki, Neptun, Respo släp, Humbaur släp, 4p släp, Sävsjö släp, Thule släp m.fl.

 

VILKET “GUMMI” VILL DU BRÄNNA!?

Vårt fabrikspris på alla däck avser styckvis.

Sommardäck med fälgar till släpvagn

M/S däck med fälgar till släpvagn – (Friktion – Året runt däck)

Dubbdäck med fälgar till släpvagn

OSÄKER PÅ VILKET DÄCK SOM PASSAR DIN VAGN?

Ring oss gärna om du har frågor. Ha ditt registreringsbevis till hands så att vi kan hjälpa dig eller gå in på Transportstyrelsens sida Fråga om annat fordon och ange ditt registreringsnummer: https://fu-regnr.transportstyrelsen.se/extweb/UppgifterAnnatFordon

Du når oss på telefon:

010 – 1717 555

 

LAGKRAV – KÖR SÄKERT ÅRET RUNT

Precis som din personbil är det lagkrav att fr.o.m. 1 dec – 31 mars använda vinterdäck på din släpvagn. Övriga delar av året använder du dina allround däck eller sommardäck.

0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är tomÅtergå till butiken