inkl.momsexkl.moms
Välj en sida

WT Trailer – när du ska köpa Mc släp

Fabriksförsäljning betyder inga mellanhänder vilket ger bättre pris till dig som kund. År 2015 levererade våra produktionshallar 10600 trailers. Vi lämnar garanti på alla mc släp så att du kan handla tryggt online. Gör som många andra redan gjort – spara pengar utan att tumma på kvalitén. Välkommen att prova oss du med!

WT Trailer säljer Mc-släp. När du ska köpa släp kan du tryggt handla av oss. Du köper ditt släp online och hämtar sedan ut det via vår lokala utlämningsdepå med släpvagnar och trailers.

Letar du efter ett släp att frakta din motorcykel på så har du kommit rätt om du frågar oss. Ett MC Släp är släpvagnen du behöver när du ska förflytta din motorcykel på ett tryggt och säkert sätt och eftersom vårt MC Släp är ett EU klassat släp så har du också högsta tillåtna hastigheten på 80 km/tim trots att det är obromsat..

Att frakta sin motorcykel

Det finns många metoder och lösningar på hur man bäst säkrar sin motorcykel på ett MC Släp och nästan alla metoder innehåller delar av två moment.

Vilka är de två momenten?

Du rullar fram din motorcykel ända fram mot flakkanten och spänner sedan en rem från var styrhalva framåt och nedåt i flakets fästöglor/krokar. Det bästa är även att säkra upp motorcykeln på MC Släpet ytterligare. Detta gör du genom att även dra en rem från bakfälgen ut mot var sin infästning i flaket. Detta hindrar bakdelen från att hoppa i de guppigaste partierna. Vill du vara ännu säkrare fäster du en rem från exempelvis ramdel eller passagerarfotpinnarna och fäster remmarna bakåt och utåt i flakets fästen. Du kan också välja att säkra med minst tre remmar. Detta just för att bakhjulet inte skall hoppa runt om man kör över gupp.

Att välja rätt mc släp!

Hos oss hittar du gott om modeller i de olika kategorierna och är det ett MC Släp du behöver så har du kommit rätt.
Vi levererar kvalitetssläp direkt från vår fabrik vilket också innebär att det inte finns några mellanhänder och därmed också ett bättre pris till dig som kund. Vi lämnar garantier på alla våra släp och med oss kan du handla tryggt online.

Vi levererar till

Köp ditt mc släp online och kom och hämta det på din närmaste utlämningsdepå.

Båstad

Göteborg

Helsingborg

Hässleholm

Kalmar

Laholm

Lund

Skövde

Stockholm (Arlandastad)

Tomelilla

Värnamo

Finns inte din stad med?

Om du tycker det är för långt till närmaste stad, kan vi i regel mot en tilläggskostnad, försöka ordna en leverans till en annan närliggande ort. Ange då detta önskemål i samband med din beställning här på hemsidan.

0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är tomÅtergå till butiken