inkl.momsexkl.moms
Välj en sida

WT Trailer – när du ska köpa Obromsat Släp

Fabriksförsäljning betyder inga mellanhänder vilket ger bättre pris till dig som kund. År 2015 levererade våra produktionshallar 10600 trailers. Vi lämnar garanti på alla Obromsat Släp så att du kan handla tryggt online. Gör som många andra redan gjort – spara pengar utan att tumma på kvalitén. Välkommen att prova oss du med!

WT Trailer säljer Obromsat Släp. När du ska köpa släp kan du tryggt handla av oss. Du köper ditt släp online och hämtar sedan ut det via vår lokala utlämningsdepå med släpvagnar och trailers.

Obromsat släp

Ett obromsat släp är det släpet du väljer om du vill ha ett lätt släp där du som villaägare eller hemma fixare behöver frakta lite större saker fram och tillbaka, eller när du helt enkel vårstädar eller höstfixar i trädgården inför våra olika säsonger. Du kommer ha mycket stor användning av dessa obromsade släp då dom är lätta och har ett mycket stort användningsområde där det bara är du som sätter gränserna. Ett obromsat släp som du inte kan klara dig utan.

Varför ska jag välja ett obromsat släp?

Ska du bara använda ditt släp till lättare saker för ditt hemma fixande eller för ett företag som inte tänker köra alltför tunga saker är det absolut ett obromsat släp du ska välja. Har du ett obromsat släp så har du också ett släp med många funktioner och användningsområden där du kan fixa och greja inte bara till dig själv utan också i det mindre företaget.

Hur väljer jag rätt?

Vi på WT Trailer har 11 olika modeller att välja mellan med olika lastvikter men med samma funktion och alla våra släp är även EU klassade, behöver du köpråd så tveka inte med att höra av dig , vi hjälper dig gärna..

Vad är tillåtna hastigheten när jag kör med ett obromsat släp?

Beroende på lastvikten så kan hastighetsbegränsningarna vara lite olika, våra EU släp har dock en maxhastighet på 80 km/tim detta gäller även våra obromsade släp, är du osäker så fråga oss gärna på WT Trailer.

Vi levererar till

Köp ditt släp online och kom och hämta det på din närmaste utlämningsdepå.

Laholm

Arlandastad

Båstad

Göteborg

Värnamo

Helsingborg

Hässleholm

Lund

Malmö

Skövde

Finns inte din stad med?

Om du tycker det är för långt till närmaste stad, kan vi i regel mot en tilläggskostnad, försöka ordna en leverans till en annan närliggande ort. Ange då detta önskemål i samband med din beställning här på hemsidan.

0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är tomÅtergå till butiken